ADMIRAL P : 5 / 6 Gaffa stjerner etter stjernespekket og fullsatt Rockefeller gigg

30 Mar

GAFFA | Anmeldt av Petter Brønstad / Foto: Tor Øyvind Sjøvik
Søndag 29-03-2015 kl. 13:25

5407ae63e97d_142763293520_galleristor77a8a65e31f5_142763292948_galleristor

Leverte varene med hjelp fra vennene sine.

Etter oppvarmingssettet, som blant annet besto av låter fra Nico D og fra The Global Citizen Band, kommer endelig kveldens stjerne på scenen. “I dag, Rockefeller, er vi bare dem som støtter” sier han, og åpner med En Ting. Gjennomgående i hele konserten kommer det livsråd fra Admiral P, og det handler i all hovedsak om å tro på seg selv. Ett av kveldens virkelig store høydepunkter var Skakke Gi Opp, som ble gjenstand for voldsom allsang like etter en av leksene om ikke å gi opp.

Så er det på tide med vennetreff: OnklP dukker opp på Hatere, Nico D er med på Engel, og publikum synger Kallenavn så høyt at Admiral P ikke trenger å gjøre særlig mye selv. Like etterpå kommer selveste Kjartan Kristiansen opp for å gjøre gitar på Holder Hodet Kaldt. Det er et usannsynlig samarbeid, men det er lett å tenke på The Specials når han står på scenen.

Admiral P presenterer etter hvert bandet sitt til tonene av Bob Marley-låten Exodus og setter i gang med Afrikansk Vin. Etter hvert dukker både Kasimba og Kapten Röd også opp på scenen, som plutselig er full av Admiral P og vennene hans. Det resulterer i en ganske lang jam, som med fordel kunne vært kortet ned, men stemningen er tilbake på topp når Snakke Litt og Livet Er Så Sweet pumpes ut på Rockefeller.

For et par år siden måtte Admiral P finne seg i ikke å bli tatt seriøst av alle, det viser han tydelig at det aldri var grunn til på Rockefeller. Han er Norges eneste reggaestjerne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: